APQ El
ApQ_Tjanster
Tjänster

En kontakt, alla installationer. Och en god nattsömn på köpet.

Tack vare att vi har en bred kompetens som sträcker sig från högspänning till data, kan vi hjälpa dig oavsett hur komplext ditt projekt är. Du behöver alltså inte fundera så mycket på var det ena området slutar och var det andra börjar, vi löser både reservkraften och vägguttaget. Dessutom innebär det att vi kan lägga upp entreprenaden på ett optimalt sätt, både när det gäller ekonomi och kvalitet.

Kraft

Oavsett om det gäller högspänning, lågspänning, generatorer eller ställverk har vi både erfarenheten och resurserna att ta oss an din kraftentreprenad.

El

Projektledning är avgörande för att upprätthålla kvalitet, tidsramar och budget. Och vi har branschens vassaste projektledare, om vi får säga det själva. Vi förverkligar projektet utifrån dina krav och behov, oavsett vilken samarbetsform du väljer – partnering/samverkansentreprenad, totalentreprenad eller generalentreprenad.

Tele, Data och Säkerhet

Vi är certifierade att installera inbrottslarm, är licensierade fibersvetsare och har en egen konstruktionsavdelning för tele och säkerhet. Så oavsett vilka behov du har inom tele, data och säkerhet löser vi det.

Elservice

Vi är bra på el, till exempel är vi specialister på belysningsstyrningar och licensierade på bland annat KNX. Men minst lika bra på service. Du kommer märka att det är väldigt lätt att jobba med oss. Vi inte bara lovar – vi levererar.